top of page

"Dagar att dansa" - ny singel med Gyllene Tider

Uppdaterat: 13 maj

Per Gessle och hans Gyllene Tider matar på med mer musik. Den 26 maj släpps nämligen Gyllene Tiders singel "Dagar att dansa" som blir den andra i ordningen inför deras kommande album "Hux Flux", som även namngett årets sommarturné.


Låten "Dagar att dansa" var tänkt att ges ut i PG Roxette-konceptet och hette först "Sunday Driver, Yeah", enligt källor från Gyllene Tiders hemsida. Men den visade sig få en nytändning i det svenska språket. Per Gessle har dock behållt originaltexten på engelska, vilket vi kommer få höra på singelns B-sida. Denna utgivning blir därmed unik då det är första gången Gyllene Tider framför en låt på både det svenska och engelska språket sedan "Heartland Café" 1984.


"Sommartider, hej, hej!" För gänget i Gyllene Tider väntar en fullspäckat program i sommar, då de spelar 20 gig i Norden, de kommer förmodligen även bjuda på nya låtar från albumet "Hux Flux".

363 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rönndahl och Agerhäll leder Grammisgalan

Den 8 maj hålls Grammis 2024 på Annexet i Stockholm. Den 41:a upplagan leds av komiker-paret Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll och sänds, för första gången, på Youtube. Då var det återigen dags för G

Duane Eddy död - gitarrpionjären blev 86 år

Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade elgitarrsoundet på 1950-talet med sin "twang", har avlidit i sitt hem i Tennessee, USA, skriver New York Times. Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade

Comments


bottom of page