top of page
ART BY HUGO

NYHETER SOMMAREN 2024:

Jag kan glatt meddela att jag i sommar bjuder in till två unika konstutställningar på hemmaplan - Kinnekulle! Peace & Love! Ska bli så roligt!

Varmt välkomna!

- Falkängens Galleria, Hällekis 10 juni - 23 juni 

- Hellekis Säteri Stora Växthuset 17 aug - 5 sep

Nytt från ateljén

SPORT COLLECTION 2024

Kommer i juni!
Fem sportbilder målade med koppling till musik! 

Följ gärna Art by Hugo på Instagram för att hålla dig uppdaterad kring de nya verken! Därefter läggs målningarna ut på webben! 

Först ut är "Learning to fly", av Tom Petty & The Heartbreakers. 

Wille_DSC_0006_låg.jpg

Hellekis Säteri

Äntligen tillbaka på Hellekis Säteri!

Varmt välkomna in till det Stora Växthuset där jag i den vänstra delen visar upp nymålade alster! Senast jag ställde ut där var 2021 och det ska bli så kul att få komma tillbaka till en av Kinnekulles vackraste och mest besökta platser under högsommaren! 

Utställningen varar från 17 augusti till den 5 september!

xx200601-falk2.jpg

Falkängens Galleria

Efter Läckö Slott listas Falkängen som det mest besökta turistmålet i Skaraborg. Det säger en hel del om den inarbetade och levande hantverksbyn i Hällekis som med sina årliga utställare och populära café lockar turister såväl under vårrundan, högsommaren och på den tidiga hösten. 

I ett av husen ligger Gallerian där jag kommer ställa ut mellan 15 och 20 tavlor i det andra rummet. Hoppas vi ses!

Utställningen varar från den 10 juni till den 23 juni

Konst 1.jpg

TAYLOR SWIFT

ABBA

THE BEATLES

ZZ TOP

Vad kommer ni att få se?

Porträtt av kända artister varvat med fantasifulla och kubistiska motiv har varit lite utav mitt signum sedan start - och så kommer det även att se ut i år när jag ställer ut på Kinnekulle i juni och augusti! Den stora skillnaden är att det blir ännu mer variation! Art by Hugo är ett projekt som ständigt vill utvecklas, så det senaste året har jag börjat lyssna mer på modern popmusik med aktuella artister som Ariana Grande, Ed Sheeran och Taylor Swift. Så för dig som besökare kommer du få se en större bredd på musikstilar från olika decennier. Men du som gillar 60-tals guld som The Beatles, Rolling Stones eller Bob Dylan kommer samtidigt inte att bli besviken. 

Mitt fokus är att dela med mig av musik som jag älskar och som förhoppningsvis tilltalar alla åldrar! Glädjen i att skapa med starka färger och  symboler hoppas jag också smittar av sig hos publiken! 

(Namn och tema på utställningarna kommer inom kort) 

lips_edited.png

THE ROLLING STONES

DAVID BOWIE

MICHAEL JACKSON

STING

COLDPLAY

THE BEACH BOYS

ARIANA GRANDE

Presentation av "Art by Hugo"

Hugo Ljungkvist är 22 år från Götene och är musiker, låtskrivare, konstnär som till vardags jobbar som journalist på Götene och Hjo Tidning. 

Han har givit ut tre egna musikalbum på svenska och tog emot Torparpriset i Skara 2021. Sedan 2020 har han ställt ut sina akrylmålningar som med färgsprakande motiv hyllar musik från olika årtionden, främst i genren pop och rock. 

Art by Hugo är ett konstprojekt som startade i  syfte att bredda den kreativa verksamheten med nya utmaningar samt att dela med sig av det stora kulturintresset via färg och form. Alla akrylmålningar är i original. 

Se allt och lite till om detta genom att följa @artbyyhugo på Instagram och på Facebook

Kontakta mig

Vid intresse av köp av konstverk - kontakta mig gärna här! Tavlorna går att skicka!

Tack för ditt meddelande!

Följ mig gärna på:

  • Instagram
  • Facebook

@artbyyhugo

Art by Hugo

- LIVE COLLECTION 2024 -
- TITLES COLLECTION -

BLANDADE LÅTTITLAR

Alla originalmålningar är till salu om inget annat anges. Klicka på målningarna för mer information.