top of page

VÅRENS NYHETER!

Nu släpps hela 3 nya kollektioner i rad, läs längre ner på sidan om vårens alla nyheter på Art by Hugo!

AKTUELL UTSTÄLLNING:

Skövde Kulturhus 10/4 - 30/4

ART BY HUGO
2023

Presentation av "Art by Hugo"

Hugo Ljungkvist är 21 år från Götene och är musiker, låtskrivare, konstnär samt skribent på Götene Tidning. 

Han har givit ut tre egna musikalbum på svenska och tog emot Torparpriset i Skara 2021. Sedan 2020 har han ställt ut sina akrylmålningar som med färgsprakande motiv hyllar musik från olika årtionden, främst under genren pop och rock. 

Art by Hugo är ett konstprojekt som startade i  syfte att bredda den kreativa verksamheten med nya utmaningar samt att dela med sig av det stora kulturintresset via färg och form. Alla Akrylmålningar är i original. 

Se allt och lite till om detta genom att följa @artbyyhugo på Instagram och på Facebook

Just nu målar jag nya serier som släpps i vår! En artist som jag målat tidigare samt ett helt annat tema från filmvärlden... Håll ögonen öppna! 
 

Kontakta mig

Vid intresse av köp av konstverk går det bra att kontakta mig. Tavlorna går att skicka!

Tack för ditt meddelande!

VÅRENS NYHETER ÄR HÄR!

Nu när våren snart är här vill jag bjuda på något nytt och banbrytande. Den senaste tiden har jag tillbringat i ateljén med massor av nya idéer som jag ser fram emot att nu dela med er!

MICHAEL JACKSON

Den första serien heter "THE MICHAEL JACKSON SPECIAL" och är en fortsättning på Michael Jacksons låtkatalog som jag målade för snart ett år sedan. 

(Längre ner på sidan kan du bläddra bland alla nya alster. )

Här finns låtar som "Beat it", "Smooth Criminal" och "Black and White"

U2

Nästa serie är en hyllning till rockbandet "U2" som just nu är aktuella både med en dokumentär på Disney+ vid namn "A sort of Homecoming", men främst ett nytt album med deras samlade klassiker fast denna gång inspelade i nya tappningar. 

Kollektionen består av tolkningar av deras största hits genom åren, som exempelvis "Pride, In the Name of Love", "With or Without You" samt "Where The Streets Have No Name". 

STAR WARS

I den tredje kollektionen kliver jag för första gången in i filmvärlden! Sedan jag var liten har jag älskat "STAR WARS-filmerna" och nu när de även fått ett litet uppsving med nya serien Mandalorian på Disney+. Jag vill passa på att dela med mig av min kärlek till dessa karaktärer och underbara värld. Möt Darth Vader och Stormtroopers, samt Leia, robotarna R2D2 och C3PO och Mando med hans följeslagare "Baby Yoda". Jag kan lova att det blir en serie som inte liknar något annat jag gjort tidigare. SKa bli så kul!!

Alla målningar  är till salu och släpps i vanlig ordning även på Facebook och Instagram. 

- Skövde Kulturhus 10/4 - 30/4 

michael.jpg

MIXED EMOTIONS 2023

IMG_0132 2.jpg
IMG_0134 2_edited.jpg

Följ mig gärna på:

  • Instagram
  • Facebook

@artbyyhugo

Art by Hugo

U2.jpg
U2.jpg
THE U2 SPECIAL
2023
- TITLES COLLECTION -

BLANDADE LÅTTITLAR

Alla originalmålningar är till salu om inget annat anges. Klicka på målningarna för mer information.