top of page

Rihanna öppnar för en comeback 2024

Uppdaterat: för 6 dagar sedan

Rihanna signar kontrakt med konsertbolaget Live Nation. Därmed börjar en comeback för Bahamas stolthet och världsartisten Rihanna allt närma sig. Det kan till och med bli av redan nästa år.




Senaste gången vi fick ta del av ett nytt album från en av världens rikaste sångerskor Rihanna var 2016. Nu när nyheten om en ny turné spred sig spekuleras det nu även om det släpps ny musik i samband med konserterna.

Enligt flera källor ska Rihanna ha signat ett kontrakt med konsertbolaget "Live Nation", vilket betyder att en comeback-konsert kan bli av redan nästa år och möjligtvis sträcka sig ännu ett år framåt till 2025.

Det finns dock än så länge inga läckta namn på den nya musiken. Men på sociala medier har artisten delat med sig av inspelningsprocesser så för fansen finns det stort hopp om ny musik 2024.

Den senaste singeln hon släppte var soundtrack till "Black Panther"-filmen på Disney+ och heter "Lift Me Up" och spelades flitigt på radio främst i våras och somras.


Källa: capitalfm.com

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rönndahl och Agerhäll leder Grammisgalan

Den 8 maj hålls Grammis 2024 på Annexet i Stockholm. Den 41:a upplagan leds av komiker-paret Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll och sänds, för första gången, på Youtube. Då var det återigen dags för G

Duane Eddy död - gitarrpionjären blev 86 år

Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade elgitarrsoundet på 1950-talet med sin "twang", har avlidit i sitt hem i Tennessee, USA, skriver New York Times. Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade

bottom of page