top of page

The Rolling Stones nya låt "Angry" - en käftsmäll rätt i tiden

Uppdaterat: 11 sep. 2023

Stones är tillbaka med en ny, färsk låt. I samband med en live-intervju med Jimmy Fallon i centrala London tidigare idag släpptes även nyheten om att ett nytt album kommer i höst.


"Don't get angry with me!". Så inleder frontmannen Mick Jagger gruppens nya låt på 18 år tillsammans med ett slagkraftigt riff signerat Keith Richards. Det är även fösta gången som Steve Jordan, ersättaren till Charlie Watts, medverkar i studio och han gör det med bravur. Det stora trumkompet låter stort och mäktigt och driver "Angry" genom den en melodisk refräng som är svår att komma undan. Den sätter sig oväntat fort. I flera internationella tidningar har man utryckt "Angry" som den starkaste singeln från bandet sedan 70-talet. En, minst sagt, hyfsad snygg comeback för de rullande stenarna som vågar släppa en kaxig, aggressiv låt som en käftsmäll rätt i tiden och en markering där det framgår tydligt att man aldrig kan räkna bort dessa musiklegendarer. Att de fortfarande lyckas göra avtryck och skapa uppståndelse i den enorma medievärlden idag är beundransvärt.



Live-intervju i London

Ett avslappnat och humoriskt rockband dök upp på en live-talkshow med den brittiske programledaren Jimmy Fallon tidigare idag och live-sändes på Youtube. Där premiärvisades även musikvideon av den nya låten "Angry" inför en förväntansfull publik.



Bilder från musikvideon



Albumet "Hackney Diamonds" med The Rolling Stones släpps den 20 oktober.


Omslaget till den nya singeln "Angry".


Källor: Instagram, Youtube

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rönndahl och Agerhäll leder Grammisgalan

Den 8 maj hålls Grammis 2024 på Annexet i Stockholm. Den 41:a upplagan leds av komiker-paret Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll och sänds, för första gången, på Youtube. Då var det återigen dags för G

Duane Eddy död - gitarrpionjären blev 86 år

Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade elgitarrsoundet på 1950-talet med sin "twang", har avlidit i sitt hem i Tennessee, USA, skriver New York Times. Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade

bottom of page