top of page

Nya Indiana Jones blir Harrison Fords sista äventyr

Uppdaterat: för 6 dagar sedan

Spänn fast säkerhetsbältena för fartfyllda biljakter, lassos och en storslagen visuell upplevelse i den nya Indiana Jones filmen "Dial of Destiny" som har Sverigepremiär i juli.



För tre veckor sedan släpptes trailern till den femte Indiana Jones-filmen "The Dial of Destiny" . I huvudrollen gör 81-åringen Harrison Ford comeback. Han får även sällskap av en annan skådespelarlegend Mads Mikkelsen som spelar en ond skurk i filmen som utspelar sig under andra världskriget. Filmens handling bygger på en stulen tidskapsel där man med hjälp av datateknik föryngrat Ford i filmen, i vilket syfte och samband detta kommer ske får vi se i filmen.

Harrison Ford har själv berättat i en intervju med BBC att han njutit av inspelningen, men känner sig nöjd och färdig med sin skådespelarinsats i och med den sista och femte Indiana Jones-filmen. Det första äventyret släpptes redan 1981, ett år efter den andra Star Wars-filmen Rymdimperiet slår tillbaka", där Ford hade rollen som Han Solo.



Den storslagna och påkostade Indiana Jones-filmen lovar otroligt mycket i sin trailer som både innehåller klassiska biljakter, pistolskott och mystiska, främmande miljöer i härlig vilda västern-anda. En god nyhet för dig som älskar Indiana Jones - filmen blir ingen kortvarig historia då den spelar i hela 2 och en halvtimme.

I juli har Indiana Jones and the Dial of Destiny biopremiär i Sverige.


Den omtyckta skådespelaren Harrison Ford tackar för sig i den sista Indiana Jones-filmen "Dial of Destiny". Under filmfestivalen i Canne fick han stående ovationer i hela 6 minuter och filmen pågår i hela 2 och en halv timme.




22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rönndahl och Agerhäll leder Grammisgalan

Den 8 maj hålls Grammis 2024 på Annexet i Stockholm. Den 41:a upplagan leds av komiker-paret Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll och sänds, för första gången, på Youtube. Då var det återigen dags för G

Ref-Cam införs i Premier League

En ny headset-monterad kamera användes för första gången den 6 maj i Premier League i syfte att ge en inblick ur huvuddomarens perspektiv på fotbollsplanen. För sju år sedan fick vi bekanta oss för fö

bottom of page