top of page

Gessle ger ut låt med Molly Hammar

Uppdaterat: för 6 dagar sedan

Första smakprovet på Per Gessles nya, svenska album är singeln "Beredd" med Molly Hammar och släpps nu på fredag.


Per Gessle har varit i studion igen, och denna gång med sångerskan Molly Hammar. Tillsammans sjunger en duett i en nyskriven Gessle-komposition "Beredd".

Låten släpps som singel den 23 februari, och är ett smakprov på Gessles kommande svenska album "Sällskapssjuk" som han 2023 avslöjade att han kommer släppa under året. Det blir därmed hans första med nytt material på svenska på sju år.

Låtarna är inspelade i Harplinge (orten där Gyllene Tider bildades) i Sweetspot-studion.


"Albumet är ett väldigt spännandeprojekt för mig. Det är en underbar utmaning både som låtskrivare och producent att försöka få ihop pusslet av olika röster och talager. Molly-låten är först ut. Sen kommer det mer", säger Per Gessle i ett Instagram-inlägg.



5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rönndahl och Agerhäll leder Grammisgalan

Den 8 maj hålls Grammis 2024 på Annexet i Stockholm. Den 41:a upplagan leds av komiker-paret Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll och sänds, för första gången, på Youtube. Då var det återigen dags för G

Duane Eddy död - gitarrpionjären blev 86 år

Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade elgitarrsoundet på 1950-talet med sin "twang", har avlidit i sitt hem i Tennessee, USA, skriver New York Times. Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade

bottom of page