top of page

Elvis återuppstår som avatar i London nästa år

Uppdaterat: för 5 dagar sedan

Abba var först, sedan hakade rockbandet Kiss på och nu står det klart att vi även kommer få se självaste Elvis Presley återuppstå på scen igen som ett hologram.



Redan nästa år i november har "Elvis Evolution" premiär i London som sedan förväntas visas i städerna Las Vegas, Tokyo och Berlin. Det är med hjälp av den senaste AI-tekniken samt tusentals foton och videoklipp som man framställt en digital Elvis i naturlig storlek. Fler artister som rapparen Tupac Shakur, Roy Orbison och rockgruppen Kiss kommer också återuppstå som hologram i framtiden. Detta initiativ grundar sig i Abbas succé med "Abba Voyage" och sina "abbatarer".


Showen "Elvis Evolution" är en hyllning till rockikonens liv och musikaliska arv och presenteras efter att Authentic Brands Group, som äger rättigheterna till Elvis stora arkiv, kommit överens med brittiska underhållningsföretaget Layered Reality.


Källor: SVT, The Guardian






1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rönndahl och Agerhäll leder Grammisgalan

Den 8 maj hålls Grammis 2024 på Annexet i Stockholm. Den 41:a upplagan leds av komiker-paret Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll och sänds, för första gången, på Youtube. Då var det återigen dags för G

Duane Eddy död - gitarrpionjären blev 86 år

Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade elgitarrsoundet på 1950-talet med sin "twang", har avlidit i sitt hem i Tennessee, USA, skriver New York Times. Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade

bottom of page