top of page

Usher är årets huvudakt på Super Bowl

Den amerikanske r'n'b-stjärnan Usher har fått hedersuppdraget att vara huvudakt i halvtidsshowen på årets Super Bowl den 11 februari på Allegiant Stadium i Las Vegas.© Evan Agostini/Invision/AP


Tidigare har vi sett bland andra Rihanna, Dr Dre och The Weeknd inta scenen på Super Bowls halvtidspaus. Nu är det Ushers tur.

I en intervju med Good Morning America, som citeras av The Hollywood Reporter, säger Usher att han kommer att använda sin tid i strålkastarljuset till att hylla de svarta artister som gått före och banat väg för hans musikkarriär.

— Jag började inte där jag är nu och jag kom inte hit för egen maskin. Så alla som har varit en del av den resan bär jag med mig när jag går upp på scenen den kvällen, säger Usher.


I samband med sitt Super Bowl-uppträde släpper 45-åringen sitt nya album "Coming home".

En singel från albumet, afrobeatinspirerade "Ruin", släpptes i fredags.


Det är dock inte första gången som Usher uppträder i Super Bowls halvtidsshow. Året 2011 var han gästartist till The Black Eyed Peas. Usher känns igen på rösten i David Guettas hits från 2011 och har även gjort sånginsatser på andra kända house-låtar.2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page