top of page

Selena Gomez tar en paus från musiken

Det blir troligtvis ingen mer musik på ett tag från Selena Gomez. Efter många år av högt tempo vill hon nu ta en paus.


Sångerskan och skådespelerskan Selena Gomez antyder att nästa album kan bli hennes sista. I en amerikansk podcast berättar den 31-åriga amerikanskan att hon känner att hon har ”ett album till i sig” men att det samtidigt finns ett behov av att välja väg och då kommer skådespeleriet i första hand.

– Jag behöver ta det lugnt för jag är trött, säger hon till Rolling Stone Magazine.Senast vi hörde ny musik från Selena Gomez var så nyligen som 2023 på hennes singel "Single Soon". Hennes senaste album hette Rare och släpptes 2020. Så visst har hon legat i flitigt och musiken är långt från det enda som hon pysslat med. Det är tydligt att hon de senaste åren dragits allt mer till TV- och filmvärlden.

– Att turnera med min musik var verkligen kul och jag har gjort min TV-show (Wizards of Waverly) som var nästan ännu roligare och som jag fortsatt med. Ju äldre jag blir desto mer vill jag ha något annat som jag kan landa i.


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page