top of page

Rolling Stones åker ut på turné 2024

Uppdaterat: 13 maj

The Rolling Stones ger sig ut på vägarna igen. Turnén "Hackney Diamonds" följs upp av deras nya album med samma namn och tar sin början i USA nästa år.


De rullande stenarna verkar inte ha några planer på att trappa ner. Snarare tvärtom. Den senaste turnén "Sixty" 2022 då man firade 60-års jubileum inleddes också i USA och avslutades sedan i Europa med ett stopp i Friends Arena, Stockholm.

Det kan spekuleras i att det händer även denna gång. Något som man kan slå fast är att Mick, Keith och Ronnie kommer bjuder på låtar från det nya albumet "Hackney Diamonds" med hitsingeln "Angry" i spetsen, som även hörs i trailern till turnén.

USA-resan sträcker sig till och med juli nästa år.


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rönndahl och Agerhäll leder Grammisgalan

Den 8 maj hålls Grammis 2024 på Annexet i Stockholm. Den 41:a upplagan leds av komiker-paret Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll och sänds, för första gången, på Youtube. Då var det återigen dags för G

Duane Eddy död - gitarrpionjären blev 86 år

Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade elgitarrsoundet på 1950-talet med sin "twang", har avlidit i sitt hem i Tennessee, USA, skriver New York Times. Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade

Comments


bottom of page