top of page

Nytt soloalbum med Per Gessle kommer nästa år - "Mazarin-känsla"

Allt är redan inspelat och klart. Redan under nästa år får vi tal del av ännu ett nytt album av den låtskrivaren Per Gessle. Denna gång har han plockat upp inspiration från sin storsäljande skiva från 2003.

- Den har lite somrig Mazarin-känsla. Jag spelar många instrument själv men har hjälp av väldigt många nya bekantskaper. Det är ett superspännande projekt, säger Per Gessle i tidningen Hallandsposten.

Just nu är han ute på en stor sommarturné med bandet Gyllene Tider som nästa år ger ut en egen film på bio och under nästa höst sätts även en Roxette-musikal upp. Som grädde på moset på allt detta ger Per Gessle ut ett nytt soloalbum. Titeln på skivan är ännu inte officiellt ute, men redan nu kan vi spekulera om att det kan dels innehålla intressanta duetter, liksom på Nashville-skivorna 2017 och samtidigt påminna om "Gammal kärlek rostar aldrig", då Per liksom denna gång spelade många instrument på egen hand.


På tal om tidigare releaser så har vi tidigare i år fått höra hans nya album med Gyllene Tider "Hux Flux" och förra året släppte han "Pop Up Dynamo" med PG Roxette. Året innan det gav han ut ett live-album från sin akustiska turné i Sverige och 2020 släppte han sitt senaste soloprojekt "Gammal kärlek rostar aldrig". Låtskrivaren verkar ha hur mycket som helst att bjuda på. Nästa år, 2024 får vi ta del av resultatet.

9 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page