top of page

Michael Jackson snart på bioduken

Uppdaterat: 13 maj

Det har gjorts en film om Michael Jacksons liv. Frågan är om filmen kommer visa hela artistens liv. Faktum är ett filmen redan fått stark kritik från regissören av ”Leaving Neverland” Dan reed, som menar att de glorifierat en man som anklagats för att ha våldtagit barn. Ingen kan undgå detta och ingen kan undgå hans musikaliska talang, så den delade meningen är mycket stor och kan bli ett problem i framställningen av denna biofilm.

I filmen spelar bland annat Michaels brorson Jaafar Jackson och produceras av bolaget Lionsgate som lagt sitt fokus på Michaels karriär och hans mest minnesvärda konserter. Det är än så länge oklart hur filmen som kommer heta ”Michael” kommer hantera Michael Jackson mörka sida som trädde fram i dokumentären av HBO 2019.

Michael Jackson blev 50 år gammal och dog 2009 samtidigt som han repeterade inför sin slutgiltiga konsert ”This is it”, som istället blev en dokumentär och ett samlingsalbum året efter hans bortgång till minne av ”King of Pop”.

Filmen kommer börja visas på biodukarna i USA i år och förväntas släppas i Europa 2024.Gillar du Michael Jacksons musik?

Kolla gärna in mina målningar av Michael Jackson under menyn "GALLERI" på hemsidan.


41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rönndahl och Agerhäll leder Grammisgalan

Den 8 maj hålls Grammis 2024 på Annexet i Stockholm. Den 41:a upplagan leds av komiker-paret Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll och sänds, för första gången, på Youtube. Då var det återigen dags för G

Ref-Cam införs i Premier League

En ny headset-monterad kamera användes för första gången den 6 maj i Premier League i syfte att ge en inblick ur huvuddomarens perspektiv på fotbollsplanen. För sju år sedan fick vi bekanta oss för fö

Comments


bottom of page