top of page

Idoltrean Simon Näslund i exklusiv intervju - berättar om framtidsplanerna

Livet efter idol är minst sagt händelserikt för bronsmedaljören Simon Näslund. Innan en spelning på torget i Götene delade han med sig av sina framtidsplaner i en exklusiv intervju med Götene Tidning.

BILD: Hugo Ljungkvist (Götene Tidning)


Den 21 december uppträdde de tre idolfinalisterna Cimberly, Saga och Simon på torget i Götene under evenemanget "Jul i Sagolika Götene". I samband med soundcheck inför kvällens konsert fick Götene Tidning en exklusiv intervju med idoltrean Simon Näslund.


Hur känns det att vara här i Götene?

- Jag har faktiskt aldrig varit i de här trakterna så det ska bli jättekul. Innan Götene var vi i Stockholm och giggade, berättar han.


Hur har ditt liv förändrats efter idol?

- Det är ganska mycket som händer hela tiden. Jag har planer för ny musik, en mini-sommarturné nästa år och planerar också för Mello 2025, avslöjade han.


Idol-stjärnorna bjöd sedan på en bejublad konsert på torget. Simon framförde "Himlen runt hörnet" och en egenskriven låt. Saga sjöng Zara Larssons "Lush Life" och Dolly Partons "Jolene". Slutligen kom vinnaren Cimberly in på scenen och avslutade det hela med vinnarlåten.BILD: Hugo Ljungkvist (Götene Tidning)


BILD: Hugo Ljungkvist (Götene Tidning)Tack för pratstunden Simon Näslund!

Lycka till med dina projekt i framtiden och tack för en fantastisk spelning!4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page