top of page

Idoltrean Simon Näslund i exklusiv intervju - berättar om framtidsplanerna

Livet efter idol är minst sagt händelserikt för bronsmedaljören Simon Näslund. Innan en spelning på torget i Götene delade han med sig av sina framtidsplaner i en exklusiv intervju med Götene Tidning.

BILD: Hugo Ljungkvist (Götene Tidning)


Den 21 december uppträdde de tre idolfinalisterna Cimberly, Saga och Simon på torget i Götene under evenemanget "Jul i Sagolika Götene". I samband med soundcheck inför kvällens konsert fick Götene Tidning en exklusiv intervju med idoltrean Simon Näslund.


Hur känns det att vara här i Götene?

- Jag har faktiskt aldrig varit i de här trakterna så det ska bli jättekul. Innan Götene var vi i Stockholm och giggade, berättar han.


Hur har ditt liv förändrats efter idol?

- Det är ganska mycket som händer hela tiden. Jag har planer för ny musik, en mini-sommarturné nästa år och planerar också för Mello 2025, avslöjade han.


Idol-stjärnorna bjöd sedan på en bejublad konsert på torget. Simon framförde "Himlen runt hörnet" och en egenskriven låt. Saga sjöng Zara Larssons "Lush Life" och Dolly Partons "Jolene". Slutligen kom vinnaren Cimberly in på scenen och avslutade det hela med vinnarlåten.BILD: Hugo Ljungkvist (Götene Tidning)


BILD: Hugo Ljungkvist (Götene Tidning)Tack för pratstunden Simon Näslund!

Lycka till med dina projekt i framtiden och tack för en fantastisk spelning!8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rönndahl och Agerhäll leder Grammisgalan

Den 8 maj hålls Grammis 2024 på Annexet i Stockholm. Den 41:a upplagan leds av komiker-paret Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll och sänds, för första gången, på Youtube. Då var det återigen dags för G

Ref-Cam införs i Premier League

En ny headset-monterad kamera användes för första gången den 6 maj i Premier League i syfte att ge en inblick ur huvuddomarens perspektiv på fotbollsplanen. För sju år sedan fick vi bekanta oss för fö

Comments


bottom of page