top of page

Billie Eilish släpper nytt album i maj

Uppdaterat: 13 maj

Billie Eilish släpper ny musik i vår. Och hon sparar inte på krutet. Det blir nämligen ett ett helt fullängdsalbum den 17 maj.


Den har redan skapat en del uppståndelse på grund av titeln "Hit me hard and soft" som Billie Eilish tredje fullängdsalbum kommer att heta.

Instagram skriver artisten att hon är spänd och förväntansfull över mottagandet och avslöjar samtidigt att det inte kommer att släppas några singlar eftersom hon vill ge lyssnarna "allt på en gång".


"Finneas och jag kunde verkligen inte vara mer stolta över det här albumet och vi ser fram emot att ni ska få höra det", skriver hon.

Musiken har i vanlig ordning skrivits av Billie Eilish själv och hennes bror och musikaliska samarbetspartner Finneas, som också producerat albumet.


Källa: TT Nyhetsbyrå

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rönndahl och Agerhäll leder Grammisgalan

Den 8 maj hålls Grammis 2024 på Annexet i Stockholm. Den 41:a upplagan leds av komiker-paret Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll och sänds, för första gången, på Youtube. Då var det återigen dags för G

Duane Eddy död - gitarrpionjären blev 86 år

Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade elgitarrsoundet på 1950-talet med sin "twang", har avlidit i sitt hem i Tennessee, USA, skriver New York Times. Gitarristen Duane Eddy, som revolutionerade

Comments


bottom of page