top of page

Star Wars-karaktären Ashoka får egen serie

Disney+ fortsätter spotta ur sig fler Star Wars-serier. I augusti är det nämligen dags för Clone Wars-karaktären Ashoka att få sin egen streaming-serie.


Karaktären Ashoka härstammar från den animerade serien The Clone Wars och har sedan dess gjort flera framträdanden i både "The Mandalorian" och "The Book of Boba Fett", Ashoka spelades då av Rosario Dawson.


Förra veckan släpptes trailern för Ashokas egen serie, där flera skepp från klonkriget och efterlängtade lasersvärdsdueller återvänder. Något som det har varit mycket snålt med i både Andor-serien och i The Mandalorian.


Men det finns en tydlig koppling mellan serierna. Ashoka-sagan kommer att utspela sig i samma tidsperiod som The Mandalorian och The Book of Boba Fett. I relation med originalet "Skywalker-sagan", visas alltså berättelsen om Ashoka mellan den tredje filmen "Mörkrets hämnd" samt "Ett nytt hopp", som var den första i ordningen och släpptes redan 1977.En glad nyhet för alla Star Wars-fantaster. I sommar anländer serien Ashoka på Disney+.

Foto: disney.com

34 visningar0 kommentarer
bottom of page